Alfa Walk Queen Advance fra MX Sport Haukeli

Alfa Walk Queen Advance

Alfa Walk Queen Advance klassisk fjellstøvel til dame i fullnarvet lær med Gore-Tex.

Alfa Walk Queen Advance er en klassisk komfortabel fjellstøvel med Memoryfoam. Konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.
Oppdatert versjon av Alfa´s klassiske fjellstøvel! Walk Queen Advance W 2017 er laget i fullnarvet lær med Gore-Tex som gjør den vanntett og pustende og holder deg tørr på beina i alle slags forhold. Støvelen har memoryfoam i ankelpartiet, som former seg etter foten din, og har ekstra myk toppkant for økt komfort. Helkalosjering gir ekstra slitestyrke og holdbarhet. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA. Vibram Grip AMG yttersåle gir et endra bedre grep på de aller fleste underlag. Spesialtilpasset damelest.
Farge: Classic Brown


Størrelser: 36 - 42
Vekt: 600 g pr sko/støvel (EU 38)
Skafthøyde: 15.0 cm (EU 38

Hvordan velger du riktig skostørrelse?
Ta på deg en tynn sokk og plasser foten støtt inn mot en vegg. Ta en penn og tegn en strek forann din lengste tå. Mål avstanden fra veggen og frem til streken med en linjal. Mål begge føttene, det er ikke uvanlig at den ene foten er større enn den andre. Når du har funnet fotens lengde i cm. legger du på et overmål. (se under) Finn dette målet i cm i Alfa`s størrelseguide under.
(Fotens lengde i cm + overmål = Størrelse i cm).

Overmål: Jakt og fjellstøvler: ca. 1 cm.

3 499,00 kr

Lukk