Altas MTN 1025 fra MX Sport Haukeli

Altas MTN 1025

Atlas MTN 1025, firehjulstrekker, er en komfortabel og lettgått truge som er perfekt til tur, jakt og hytteutflukter.- Og husk fotoapparatet!

MTN-serien til Atlas er en "4 weel drive" truge som er komfortabel og lettgått i variert terreng. Denne har også et bindingssystem med "Step in" funksjon, sa det er bare å stikke inn foten og stramme med ett enkelt grep, fantastisk for de som sliter med å gå ned på kne for å ta trugen på og av. Bindingsopphenget SLS virker som en fjær, dvs når du setter foten i bakken spenner du bindingsopphenget slik at det blir mye lettere å løfte foten enn med tradisjonelle rotasjonsbindinger hvor truga henger etter når du går. V-rammen som er bøyd opp i bakkant, gir en rulle effekt mens man går flatt eller nedover. Dette gir en behagelig gange og mindre slitasje på hofter og knær. Trugen har hælløfter som reduserer belastningen på leggen i bratte motbakker.

Denne trugen anbefaler vi til deg som vil ha mulighet til å gå overalt. Til turer i det aller mest ulendte og bratte terrenget anbefaler vi 12-serien som har enda kraftigere stegjern og duk.

MTN 10-serien kommer i tre lengder og vektklasser:

1025 (64 cm): Velg denne om du skal gå mest på fast underlag og i oppkjørte traseer.

1030 (76 cm): Velg denne om du skal gå på fast underlag og en del i løssnøen.

1035 (89 cm): Velg denne om det blir mest løssnø eller du går med tung sekk.

Modell: Atlas MTN 1025

Lengde: 64 cm

Vekt: 1,90 kg (pr. par)

Personvekt: 55 - 90 kg

Skostørrelse: 42 - 48 (fjellstøvler / vintersko)

Tekniske data:

  • Ramme: V-Frame TM 6061 aluminium. Front og haleparti er lett oppbøyd slik at trugen lar deg gå naturlig og er skånsom for knærne.
  • Bindingsoppheng: Spring-Loaded TM Suspension, SLS gir deg "gratis" løft for hver skritt pga responsen fra kroppstyngden. SLS gir maksimal vridning i skrått terreng og du får mye minder belastning på ankel når du traverserer i bratte bakker.
  • Bæreduk: Nytex duk, lett og fleksibel og har høy slitestyrke.
  • Binding: WRAPP TM comfort binding. Stabil og stødig som fordeler trykket for maksimal blodgjennomstrømning til foten.
  • Stegjern under tåball: Tempered Steel stegjern i stål med skarpe pigger for is og skare.
  • Stegjern under hæl: TraversTrac TM stegjern som går langs ramma for å sikre maksimalt feste opp/ned og sideveis.

2 299,00 kr

1 609,00 kr

Lukk