Atlas MTN Elektra 1223 Dame fra MX Sport Haukeli

Atlas MTN Elektra 1223 Dame

Atlas MTN Elektra 1223, firehjulstrekker+, er trugen for deg som vil ha det som er best og som dekker alle bruksområder.

Atlas 12-serien er Atlas stolthet Denne trugen vant prisen "Gear of the year" USA-Canada, og på toppen av alle tester. Den nye WRAPP pro TM bindingen med utveksling og silikonremmer som gjør trugen til en drøm å ta på og av. Remmene holder seg myke og smidige uansett kulde og snøforhold, er lette å stramme og sitter godt. Bindingsopphenget SLS virker som en fjær, dvs når du setter foten i bakken spenner du opp bindingsopphenget slik at det blir mye lettere å løfte foten enn med tradisjonelle rotasjonsbindinger hvor truga henger etter når du går. Aluminiumsrammen 7075 er den letteste og sterkeste som er tilgjengelig. V-rammen som er oppbøyd i bakkant, gir en rulle-effekt mens man går flatt og nedover. Dette gir en behagelig gange og mindre belastning på hofte og knær. Duken er meget sterk og stillegående. Stegjernet under tåball og langs ramma sikrer maksimalt feste for både opp/ned og sideveis. 12-serien har hælløfter som overfører belastningen fra legg til forside lår ved gåing i motbakke.

MTN Elektra 12-serien kommer i to lengder og vektklasser:

1223 (58 cm / 36-73 kg): Velg denne trugen om du skal gå mest på fast underlag.

1227 (69 cm / 55 - 90 kg): Velg denne trugen om du vil ha frihet til å gå bevege deg overalt, eller om du går med tung sekk.

(Jo lenger trugen er jo større bæreflate har den og du synker ikke så dypt).

Modell: Atlas MTN Elektra 1223

Lengde: 58 cm

Vekt: 1,67 kg (pr. par)

Personvekt: 36-73 kg

Skostørrelse: Passer opp til sko str. 42 (fjell- og vinterstøvler)

Tekniske data:

  • Ramme: ReactiV TM, 7075 aluminium, lett og solid
  • Bindingsoppheng: Spring-Loaded TM Suspension, SLS gir deg "gratis" løft for hvert skritt pga responsen fra kroppstyngden. SLS gir maksimal vridning i skrått terreng og du får mye mindre belastning på ankel ved traversering i bratte bakker.
  • Bæreduk: Duratek duk, ekstremt slitesterk og tåler temperaturer ned til -40 grader.
  • Binding: WRAPP pro TM: Remmer i silikon, stabil og stødig binding som fordeler trykket for maksimal blodgjennomstrømning i foten.
  • Hælløfter: Heel Lift bar, hælløfter i stål.
  • Stegjern under tåball: Holey-1 stegjern med skarpe pigger for is og skare.
  • Stegjern under hæl: Advanced Aft Traction, stegjern som går langs ramma og på tvers for å sikre maksimalt feste opp/ned og sideveis.

3 199,00 kr

2 239,00 kr

Lukk