Aclima WarmWool Hoodsweater Barn fra MX Sport Haukeli

Aclima WarmWool Hoodsweater Barn

Aclima WarmWool Hoodsweater, hettegenser i ull for kalde dager til barn.

Aclima har utviklet en ullgenser det er nærmest umulig for barnet å miste luen i barnehagen eller på skolen. Hettegenseren er spesielt beregnet på kalde dager og er nyvinning når det gjelder undertøysdesign. Barnet behøver ikke fryse på hodet eller halsen med hettegenseren. Barnet velger om det vil bruke tommelhullet for å beskytte håndleddet. Tommelhullet er også en stor fordel når man skal tre armene gjennom et ytterplagg så genserarmen ikke glir opp. Hvis poden fryser kan han/hun putte hendene i en varmelomme på magen.
Warmwool Hood Sweater er undertøy i 100% Merinoull og du holder deg varm selv når du blir fuktig. Aclimas ull kjennes myk og behagelig og du kan ha undertøyet rett på kroppen uten at den klør.

Aclima Warm Wool er Aclimas mest populære serie. Undertøyet er laget av Total Easy Care (TEC)- behandlet merinoull, som gjør plaggene ekstra myke. Plaggene isolerer ekstra godt selv om du skulle bli fuktig. Kroppslukt setter seg ikke i plagget. Aclima WarmWool er plaggene for deg som liker å oppholde deg ute selv om gradestokken kryper under null.
Aclima WarmWool er ullundertøy som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende.

Farge: Peacoat/PatinaGreen

Størrelser: 90 - 120 cm

Kvalitet: 200G Soft Merino Wool, 100% Merino Wool.

Vekt: 158 g (str. 110cm)

449,00 kr

Lukk