Bergans Myrkdalen Insulated Jacket fra MX Sport Haukeli

Bergans Myrkdalen Insulated Jacket

Bergans Myrkdalen Insulated Jacket, vattert skalljakke for alpint og frikjøring.

Bergans Myrkdalen Insulated Jacket er en lang, vattert teknisk jakke utviklet for alpint og frikjøring. Myrkdalen er laget i vanntett, vindtett og pustende 2-lags Dermizax med 2-veis stretch. Jakka har skikortlomme og avtakbart snøskjørt, og kan kobles sammen med flere av Bergans skibukser og danne en hel dress. Jakken har Skrå ventilasjonsglidelåser fra under erme til bak på rygg for enklere tilgang når man bærer sekk og for optimal ventilasjon. 2-veis glidelås i front. Stor og regulerbar hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning og skjerm. Store og gode frontlommer, brystlomme og skibrille-lomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Skikortlomme. Avtakbart snøskjørt. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant.
For å få en hel dress kan jakka kobles sammen med buksene 1118/1119 Hafslo Pants og 1128/1129 Hafslo Insulated Pants, som har elastisk mellomstykke. Recco søkebrikke.
Materialegenskaper: 3-lags Dermizax med 2-veis stretch. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og pustende egenskaper.
Farge: Dark Steel Blue / Solid Charcoal
Størrelse: S - XXL
Kvalitet: 3-lags Dermizax: 100 % polyester
Vattering: Bergans ArticInsulation: 100% Polyester
Vekt Isolasjon: 60g/m2
Vekt: 910 g (str.L)

3 500,00 kr

2 450,00 kr

Lukk