Ligth My Fire Black Pearl Kit fra MX Sport Haukeli

Ligth My Fire Black Pearl Kit

Light My Fire Black Pearl Kit, kniv, tennstål og tennved.

Light My Fire Black Pearl Kit inneholder en Swedish Fireknife med tennstål som ligger i skaftet på kniven, ett stykke tennved, og en Spork Original. Knivbladet er i herdet rustfritt stål og et friksjonsgrep gjør kniven god og sikker å holde i. Profilslipt blad gjør kniven ekstra smidig og baksiden av eggen er slipt for å fungere optimalt med Swedish FireSteel Tennstål. Tennstålet ligger i skaftet og vris ut. Swedish FireKnife er et samarbeid mellom Light My Fire og knivprodusenten Mora.

Med Light My Fire Swedish tennstål kan du gjøre opp ild i all slags vær, så glem tomme lightere og våte fyrstikker. Det er lurt å øvd seg litt på forhånd slik at du har teknikken inne.
Bruksanvisning: Skrap av belegget på det nye tennstålet. Dra Strikeren (med teksten opp) eller kniven, langsomt og hardt nedover tennstålet. Gnistene tenner lett gasskjøkken, grill, papir, never, tørt gress eller Tinder.

Spork er skje, gaffel og kniv i ett. Spork er laget i et varmebestandig materiale, og den er ekstremt lett. Spork lager ikke riper i non-stick belegget og tåler oppvaskmaskin.

399,00 kr

Lukk