Marmot Never Winter Regular fra MX Sport Haukeli

Marmot Never Winter Regular

Marmot Never Winter Regular, en lett sovepose med dun for turer i sommermånedene.

Komfortabel og lett dunsovepose som veier under en kilo og som varmer ned til 0 grader! Never Winter er laget med ekstra fokus på liggekomforten. Soveposen har en nedre komforttemperatur på -2 grader og fungerer derfor også til milde vår- og høstnetter. Soveposen har mumie-fasong og er forholdsvis romslig ved skuldrene, og den har en anatomisk designet fotboks som holder føttene varme. Mumie-formen gjør at du får en romslig følelse uten at du varmer opp et unødvendig stort volum. Stretchsømmer på innsiden gir også ekstra bevegelighet. Soveposen har en god hette og krage.

Marmot Never Winter er fylt opp med 370 gram dun av kvaliteten 650+. Dunet har Down Defenderbehandling som gjør det ekstra motstandsdyktig mot fukt, og gjør at at dunet holder på isolasjonsegenskapene lenger enn ubehandlet dun.

Farge: DarkLinchen/Greenland

Mål: 157,5cm x 142,2cm x 104,1cm (skulder x hofte x fotende)
Anbefalt personlengde: Opptil 183 cm
Total vekt: 830 gram
Fyllvekt: 370 gram
Dunkvalitet: 650+ andedun
Komfortgrense for menn: -3,2 grader (EN13537)
Komfortgrense for damer: 2,3 grader (EN13537)
Ekstremgrense: -19,8 grader (EN13537)
Glidelås: Full lengde på venstre side

Marmot har et strengt dunprogram. Dunet er bare høstet fra fugler som allerede er slaktet til matproduksjon, og dunleverandørene til Marmot må følge strenge regler for dyrevelferd og dunen er sporbar.

3 499,00 kr

Lukk